skip to Main Content

Over ons

Spannenberg Wand- en Vloerafwerking bestaat ruim 15 jaar en sinds de start van zijn bedrijf werkt Jan voornamelijk voor opdrachtgevers in Zwolle en omgeving. Jan onderscheidt zich door het geven van gedegen advies en het kwalitatief goed afwerken van ieder project. Jan is vriendelijk, luistert goed en is een echte vakman.

Kwaliteit en materialen
Vakmanschap en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dat zie je terug in ieder project. In bijvoorbeeld de naadaansluiting van tegels, het voegwerk en de strakke wandaanleg van betonstuc en de realisatie van de (giet)vloeren. Jan werkt alleen met goede kwaliteit materialen. Het liefst met eigen geleverde tegelsoorten die, in overleg met jou als klant, worden uitgezocht. Bij de aanleg van je betonlook gietvloer, PU-vloer of gespaande vloer werkt Jan alleen met eigen geleverde materialen. Alleen dan kan Spannenberg Wand- en Vloerafwerking staan voor kwaliteit!

Advies
Bij ieder wand- of vloerproject neemt Jan de tijd om met je in gesprek te gaan over het product dat het beste aansluit bij jouw situatie en wens. Niet iedere wand- of vloerafwerking is overal voor geschikt. Ook de kleurstelling van jouw project is erg belangrijk en bepalend voor de ruimte zodat jij je na afronding van het project je zeer comfortabel voelt in jouw eigen omgeving. Jan bespreekt met jou de mogelijkheden en geeft op basis daarvan een compleet advies en offerte. Indien gewenst kan Jan je ook voorzien van een gedegen timmerman of bekwame en betrouwbare installateur om jouw complete project te realiseren.

Meer informatie? Bekijk deze website of neem contact met Jan op!